'Het is altijd vakantie !'

‘Het is altijd vakantie !’, dit is ons motto om eens een paar dagen bij ons te komen logeren ! Thuis gaat de tijd net zo snel voorbij, maar hier heeft u de kans om er een leuke herinnering van te maken !

Overnachten in authentieke houten stolpboerderij

In onze stolpboerderij bevinden zich in de voormalige koeienstal twee luxe appartementen met privé-ingang, privé-keuken en privé-badkamer.

De boerderij ligt aan een rustig pad zonder verkeer, achter de winkelboulevard en rivier De Zaan. In een oase van rust is het genieten in deze goed bewaarde unieke logeerplaats in de Zaanstreek !

Op loopafstand vindt u diverse restaurants, Grieks, Italiaans, Chinees, een pannenkoekenboot aan de Zaan en ook de Hollandse keuken ontbreekt niet !

Centraal bij alle winkels en op 4 min. loopafstand van het treinstation Wormerveer met o.a. een directe verbinding van 17 min. naar het centrum van Amsterdam, 30 min. naar Schiphol.

Wij hebben fietsen te huur om de mooie groene Zaanstreek en de polderrijke omgeving te verkennen. U kunt naar het bekende openluchtmuseum De Zaanse Schans fietsen (10 min.) om o.a. de nog werkende windmolens, de karakteristieke houten Zaanse huisjes, klompenmueum en kaasmakerij te bezoeken.

Er is veel informatie over diverse bezienswaardigheden aanwezig !

Klik om de foto's te vergroten!

 • stolpboerderij aan het water

  De boerderij aan het water

 • bed and breakfast onder de rook van Amsterdam

  Heerlijk aan het water

 • romantisch overnachten in Noord-Holland

  De voorkant

 • overnacht en ontbijt vlakbij Amsterdam

  Kom gerust binnen!